Waarom WordPress gebruiken 18 redenen waarom het is Perfect voor uw Small Business Website

Het is uitgegroeid tot een primaire CMS voor gebruikers over de hele wereld. Vanwege de open-source aard en aanpasbaarheid, het is uitgegroeid tot een favoriet van de fans. Gebruikers overal gebruiken deze tool om websites, variërend van volwaardige e-commerce winkels hobbyist web blogs te creëren

1. Het is zoekmachine vriendelijk
Direct vanaf het begin, WordPress is een van de vriendelijkste platforms als het gaat om SEO. Niet alleen heeft het ondersteuning voor off-page SEO, maar het vergemakkelijkt ook on-page SEO met een plugin genaamd Yoast. Het kader van de CMS vergemakkelijkt zoekmachine kruipen en websites gemaakt met WordPress staan bekend om hun snelheid.

 

2. Het is mobielvriendelijk
Met Google ‘ s webbeleid nu verschoven naar mobiel-vriendelijkheid, je nodig hebt om uw website zo mobiel-vriendelijk als je mogelijk kunt. Gelukkig, met WordPress thema ‘ s, kunt u gebruik maken van een kant-en-klare mobiele responsieve website. Op de top van dat, kunt u ook een mobiel-vriendelijke website als u dat wenst.

3. Het is aanpasbaar
Als een klein bedrijf, je gaat om uw eigen unieke behoeften en voorkeuren hebben. WordPress, op zijn beurt, vergemakkelijkt die behoeften perfect door u een verscheidenheid van plugins en extensies die u kunt gebruiken om meer functionaliteit toe te voegen aan uw website. Net als Playstore apps, het gezegde “Er is een app voor alles” geldt net zo veel WordPress plugins en extensies.

4. Het is aanpasbaar
Terwijl WordPress biedt u een kant-en-klare website, kunt u het aanpassen op elke manier die u wilt. Vanwege de open-source aard en de verzameling van website ontwikkeling plugins, zelfs een rang beginner kan leren om een website te bouwen zonder ooit het aanraken van een stuk code. WordPress ‘ s customizability is uitgegroeid tot een individuele industrie die WordPress development diensten voor allerlei bedrijven.

wp-voor-kleine bedrijven

5. Het regeert op de CMS-markt
Terwijl andere CMS platforms aanwezig zijn in de markt, WordPress niet geconfronteerd met een directe concurrentie om de ranking. CMS gebruiksstatistieken tonen aan dat het een platform wordt gebruikt door 65% van alle websites. De tweede meest populaire Drupal, Joomla, en anderen. Hun marktaandeel is echter nog steeds in percentages van één cijfer.

6. Het is veilig en veilig
Er is veel kritiek geuit op de veiligheid van het platform. Ja, WordPress websites zijn inderdaad enigszins gevoelig voor hacking. Dat is echter vooral te wijten aan een gebrek aan onderhoud. WordPress, op zijn beurt, niet vertraging op de veiligheid en voortdurend controleert de veiligheid van haar platform.

7. Het kost niets om te gebruiken
De kern WordPress software is gratis te gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het betalen voor het gebruik van WordPress zelf. U kunt een website te maken met gemak door het. Echter, je moet nog steeds de prijs van domeinnamen en hosting diensten te betalen. Verder hoef je echter niets te betalen.

8. Het is heel eenvoudig te gebruiken
WordPress is niet kort op eenvoud. Zoals we eerder bespraken, kan het door elk individu worden gebruikt zonder een begrip van code te hebben. De leercurve is eenvoudig en er zijn zoveel middelen voor u om uw hoofd rond te krijgen.

9. Het is klaar voor gebruik
Het moment dat u WordPress installeert, kunt u beginnen om het te gebruiken. Veel dingen zijn uitgerust met de WordPress platform zelf. Sociale media interacties, opmerkingen, en bloggen opties zijn slechts een paar voorbeelden van deze.

wp-must-plugins

10. Het heeft tonnen bronnen voor ondersteuning
Er zijn een heleboel ondersteuning opties die door zowel de WordPress gemeenschap en WordPress zelf. Er zijn duizenden en duizenden WordPress tutorials die u kunt gebruiken om te maken en beheren van uw WordPress websites.

11. Het wordt gebruikt door grote merken en kleine bedrijven
WordPress is niet alleen beperkt tot kleine bedrijven. Grote bedrijven zoals Mashable, NASA, The Wall Street Journal en meer gebruiken WordPress voor hun content management behoeften. Zelfs het Witte Huis gebruikt WordPress als CMS. Hieruit kunt u begrijpen dat WordPress niet rond te spelen.

12. Het Ondersteunt Alle E-Commerce
WordPress, met de hulp van de e-commerce plugin, WooCommerce, kunt u een e-commerce winkel te creëren met gemak. Van productbeheer tot het creëren van efficiënte kassa ‘ s, en meer, WooCommerce is krachtig genoeg om dat alles te ondersteunen. U kunt zo ongeveer elke winkel, ongeacht of het een b2c of b2b e-commerce.

13. Het Ondersteunt Integratie Van Sociale Media
Bezoekers van uw website hoeft niet te worden geconfronteerd met de moeite van het maken van een account om opmerkingen te plaatsen. Met WordPress social media integratie, kunnen ze post maken of een post plannen op instagram, opmerkingen met behulp van hun social media handvatten. Hierdoor kan de communicatie nooit stoppen.

14. Het Helpt Uw Site Op Zoek Fris
Vanwege het niveau van aanpasbaarheid, kunt u uw website blijven updaten volgens de nieuwste ontwikkelingen in website ontwerp. WordPress flexibiliteit helpt u om de lay-out en het algemene ontwerp van uw website te vernieuwen met gemak.

15. Het is een blogger
WordPress begon als een blogging platform. Hoewel het is verhuisd naar verschillende dingen, het heeft nog steeds niet zijn contact met de blogging sfeer verloren. WordPress wordt geleverd met een verscheidenheid aan tools om uw blogs te onderscheiden van de rest. Met zijn efficiënte zoekmachine optimalisatie plugins, kunt u uw blog posts rang hoger in zoekmachines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *