Penji: Een Platform Voor Grafisch Ontwerp Diensten

Penji: een Platform voor GraBecause van de groeiende invloed van sociale media grafisch ontwerp diensten zijn uitgegroeid tot het nietje in de bedrijfsvoering. Het heeft hoge frequentie en visuele inhoud nodig om anderen een stap voor te zijn.

 

Als u op zoek bent naar de meest invloedrijke vertegenwoordiger van de nieuwe dienstverleners dan Penji is de beste. Wat is Penji? Het is een contractvrije, flat-free service die veel ontwerpprojecten biedt voor drukke ondernemers.

Penji is de toonaangevende on demand grafisch ontwerp dienst in de huidige markt. De oprichters van Penji zijn Johnathan Grzybowski en Khai Tran, ze lanceerden Penji om ondernemers te helpen door hen betrouwbare ontwerpen.

 

Een paar jaar terug Penji had een handvol klanten, maar het is ingegaan op de grote optredens. Penji is op de missie om kleine bedrijven te helpen en hun kwaliteiten te verhogen.

Penji biedt on-demand grafische ontwerpen tegen zeer betaalbare prijzen. Onbeperkt grafische ontwerpen van Penji zijn gebruikt door veel organisaties. Deze grafisch ontwerp service is extreem snel en efficiënt.

Penji biedt ook op abonnementen gebaseerde ontwerpservices.

Een online abonnement wordt gegeven door de Penji aan haar klanten. Iedereen kan onbeperkt grafisch ontworpen projecten te krijgen via Penji.

Uit al deze discussies kwamen we te weten dat men niet hoeft te monteren van een huis team voor grafisch ontwerp diensten, in plaats van dat hij hulp moet krijgen van de enorme pool van ontwerpers en ontwikkelaars die werken voor Penji.

Nu zullen we praten over de voor-en nadelen van Penji voor het bedrijf.

Voordelen van Penji.co:

Voor advertentiekanalen hebben merken vaak een marketing graphics designer nodig. Bijvoorbeeld sociale media etc. Als u een abonnement op Penji kunt u uw eigen magische leger van ontwerpers op uw eigen vraag. Men kan ze huren op basis van projecten.

Onbeperkt grafische ontwerpen, web en app ontwerpen, illustraties en infographics worden aangeboden door Penji. Penji is gunstig als je strakke schema ‘ s. Daarnaast hoeven klanten geen uur-of dagtarieven te betalen.

Penji unlimited grafisch ontwerp diensten kunnen maandelijks worden gebruikt door het betalen van hun rekeningen. Ze zullen je niet opnieuw en opnieuw lastig vallen.

Sommige bedrijven die nieuw zijn, kunnen een klein budget hebben, ze kunnen veel problemen hebben met betrekking tot de eisen van de grafische ontwerpen. Als Penji is het hebben van een vaste betalende tarief maandelijks kan men gemakkelijk veroorloven hen.

Zoals we al zeiden, Er zijn veel ontwerpers bij Penji; maar we moeten in gedachten houden dat Penji huurt top 2 procent van de ontwerpers. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de ontwerpen. Zij zullen ervaren en experts zijn in hun vakgebied.

De grafisch ontwerpers van de Penji zijn zeer goed geïnformeerd over de trends en principes. Ze kennen elke nieuwste industriële tool en service.

Om ervaring op te doen hebben deze ontwerpers samengewerkt met bekende ontwerpbedrijven. Dit zal een functie van professionele begeleiding toe te voegen aan hun vaardigheden.

Het ontwerpproces van Penji is naadloos, ze hebben een aangepaste online platform gebouwd. U hoeft niet rond te zwerven voor het bekijken, downloaden en vele anderen zijn beschikbaar op Penji.

Ze gaan niet om met papierwerk, een klant kan zijn abonnement op elk moment overal in de wereld opzeggen. Ze hebben deze vrijheid gegeven voor het gemak van hun klanten. Binnen 90 dagen na resubscriptie van Penji klanten kunnen toegang hebben tot hun documenten.

Ze bieden ook 15 dagen geld-terug-garantie voor hun klanten, zodat we kunnen zeggen dat het veilig is.

Nadelen van Penji.co:

Alles heeft zijn eigen voor-en nadelen. Dus mensen moeten de andere kant van het verhaal in gedachten houden om niet misleid te worden door de bedrijven. Maar Penji heeft kleine nadelen. Geen zorgen.

Men zou kunnen denken dat de platte maandelijkse vergoeding is een zegen voor de organisatie, maar als we denken over degenen wiens ontwerpen variëren van maand tot maand. Hier de vaste plannen van Penji misschien niet bieden waarde tijdens deze maanden. Er kan ook het probleem van de lage vraag. Houd dit in gedachten voordat u Penji gebruikt.

Hier kunnen we een ander probleem zien, we worden gegeven ontwerpers door Penji, die kan worden veranderd door Penji elk moment, dus je kan niet de gewenste ontwerpers te krijgen. De anderen kunnen niet beschikbaar zijn of ze kunnen bezig zijn geweest met een andere taak. Als u wilt hebben slechts een paar ontwerpers dan Penji zal niet bij u passen.

De nieuw ingehuurde ontwerpers zijn mogelijk niet bekend met uw werkplan of uw gewenste werkschema. Er kunnen gevolgen zijn, dus houd dit in gedachten..

Er kan een probleem zijn voor degenen die de voorkeur geven aan verbale communicatie, want hier is er geen mogelijkheid om te praten over de telefoon, Ze bieden e-mails of berichten, enz. Dit kan een nadeel zijn.

Het houden van alle nadelen en pro ‘ s in het achterhoofd gebruik maken van de Penji grafisch ontwerp diensten die u tevreden zult zijn met het werk.phic Design Services

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *