Hoe word je een vrachtwagenchauffeur: een Complete gids

Veel mensen beschouwen het zijn van een vrachtwagenchauffeur meer van een levensstijl dan een baan. Na het uitzoeken hoe je een vrachtwagenchauffeur te worden, uw eerste jaar op de weg zal een van de moeilijkste zijn. Het is een overgangsperiode terwijl je je aanpast aan je nieuwe werk of levensstijl. Je geduld en je grenzen zullen op de proef worden gesteld.

Je houding ten opzichte ervan zal bepalen of het je maakt of vernietigt. Voor zowel beginnende chauffeurs als langeafstandsrijders heeft deze baan zowel voor-als nadelen. Het is belangrijk om zich bewust te zijn van en begrijpen van de effecten van vrachtwagen rijden op alle gebieden van je leven. Dus, als je hebt nagedacht over het worden van een vrachtwagenchauffeur, je bent hier aan het juiste adres.

 

Blijf lezen om alles te leren over het kiezen van een carrière pad in het vervoer en steeds een vrachtwagenchauffeur.

Hoe Word Je Een Vrachtwagenchauffeur
Laten we beginnen met de basis. Je moet in het bezit zijn van een middelbare school diploma of een GED. De minimumleeftijd om binnen uw staat te reizen is 18 jaar. Echter, als u wilt rijden over het land, moet u 21 jaar oud.

U moet een sterk gezichtsvermogen en gehoor hebben, evenals een goede hand-oogcoördinatie en fysieke fitheid. Je moet ook een goede staat van dienst hebben. Volgens de federale regels, mensen met bepaalde soorten medische problemen of een andere aandoening die zou kunnen interfereren met trucking vaardigheden zullen niet worden ingehuurd.

Of u nu een hoortoestel draagt of niet, u moet vanaf anderhalve meter afstand een gefluister kunnen horen en 20/40 kunnen zien met een gezichtsveld van 70 graden in elk oog. Voordat de school begint, zullen de meeste scholen kinderen nodig hebben om een lichamelijk onderzoek te krijgen.

Omdat de meeste bedrijven vereisen dat hun chauffeurs gecertificeerd zijn, tenzij het bedrijf dat u solliciteert een eigen opleiding heeft, kunt u nodig hebben om truck driving school bij te wonen. Het is de enige manier om een professional te worden.

Doe de CDL-Test
Een commercieel rijbewijs is vereist voor vrachtwagenchauffeurs (CDL). De eisen hiervoor verschillen per staat, maar om te worden gecertificeerd, moet de bestuurder slagen voor een kennisgebaseerd examen en een rijexamen.

U moet uw sociale zekerheid kaart of bewijs van wettige woonplaats in de Verenigde Staten om het examen te nemen. U moet ook een aanvraag indienen waaruit blijkt dat u voldoet aan zowel medische en rij-eisen, evenals dat u een schone rij record. Je hebt ook een vision examen nodig voor de student driver.

We hebben een verzameling van CDL praktijk examens die u zullen helpen meer kennis te maken met de soorten vragen die u zult worden gesteld op uw officiële staat examen gemaakt.

De Carrièrevooruitzichten En Beloning
Nadat u hebt gewerkt, kunt u anticiperen op een andere 1-3 maanden van on-the-job training. YA meer ervaren bestuurder mentor u gedurende deze tijd, en je zult leren over de specifieke soort truck die u zult bedienen. U zult hoogstwaarschijnlijk in de passagiersstoel zitten, hoewel de mentor de mentoring vanuit die stoel kan doen.

De meerderheid van de truckers worden betaald door de mijl, en afhankelijk van het bedrijf, truckers kunnen in aanmerking komen voor extra voordelen, zoals een deel van de scheepvaart inkomsten. Het salaris van een vrachtwagenchauffeur varieert afhankelijk van hun baan, het soort lading dat ze vervoeren, en hun niveau van expertise.

Hoewel dat misschien de norm voor de meeste banen, truckers die producten kunnen dragen in het hele land zijn in grote vraag. Trucking is bewezen een zeer ondergewaardeerde en over het hoofd gezien carrière optie, met een mediaan salaris van meer dan $47.130 per jaar. Ervaren experts die al lang in de branche zitten, verdienen meer. In 2020 verdiende de top 10% van verdieners gemiddeld $69.480. Sommige chauffeurs kunnen veel meer mee naar huis nemen.

Hoe Om Te Werken Als Een Trucker
Het is belangrijk om je studie te doen en de ins en outs van het beroep te begrijpen alvorens in te springen en een carrière als vrachtwagenchauffeur na te streven.

Het is best goed als je besluit dat vrachtwagen rijden niet voor jou is. Het is echter beter om deze informatie vroeg in de procedure te ontdekken in plaats van na het verlaten van het huis.

Je kunt de openingen bekijken bij Nick Strimbu Inc. voor een beter idee over wat de markt zoekt.

Online Onderzoek
Een eenvoudige Google-zoekopdracht is de snelste methode om informatie over het rijden met vrachtwagens te ontdekken.

Er zijn honderden blogberichten, YouTube-video ‘ s en andere materialen beschikbaar die u een kijkje achter de schermen bieden bij hoe het is om een vrachtwagen te besturen.

Praat Met Een Vrachtwagenchauffeur
Praten met een vrachtwagenchauffeur is een van de grootste methoden om de ware en eerlijke werkbeschrijving van een vrachtwagenchauffeur te krijgen.

Vrachtwagenchauffeurs zullen de realiteit van het werk aan u uit te leggen en te bespreken of u de nodige kenmerken bezitten om een succesvolle vrachtwagenchauffeur te zijn.

Voldoen Aan Elke Eis
Veel bedrijven hebben een lijst met criteria waaraan u moet voldoen voordat u voor hen kunt rijden.

Om te beginnen moet je minstens 21 jaar oud zijn om staatsgrenzen te reizen. Sommige bedrijven kunnen lokale banen beschikbaar voor bestuurders tussen de leeftijd van 18 en 21, waardoor ze om te werken als vrachtwagenchauffeur.

Truck Driving Jobs: Het Ontsluiten Van Uw Nieuwe Carrière
We weten hoe overweldigend het lijkt als je de trucking industrie voor de eerste keer verkent. Het lijkt bijna alsof het een aparte wereld is met unieke regels en vereisten.

Hopelijk, onze gids heeft wat licht werpen op hoe je een vrachtwagenchauffeur te worden en start je carrière. Bij twijfel, begin met de basisvereisten, en u kunt uw in aanmerking komende punten te bouwen als je gaat.

En, als je genoten van het lezen van ons artikel, dan zul je houden van het controleren van onze extra tips en trucs. Die zullen beschikbaar zijn voor u in onze carrière sectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *