Hoe u een website kunt hosten op AWS met Spaniel

Het is altijd de 1e en belangrijkste stap om betrouwbare hosting te vinden als je werkt in een online bedrijf.

 

Het vinden van een geschikte hosting is altijd een uitdagende taak vanwege een aantal must-have functies zoals 24/7 support systeem, gebruiksvriendelijkheid, gegevensbeveiliging, en vele andere belangrijke functies.

VPS-servers staan bekend als de meest voordelige in dergelijke termen. Ze worden beschouwd als de meest nuttige virtuele servers voor online zakelijke startups, online winkels, digitale zakelijke pagina ‘ s, en affiliatie bedrijven.

 

ScalaHosting en Amazon AWS
Amazon web services ook wel als AWS is een van de bekende namen in de cloud computing diensten sinds de laatste 15 jaar en bezit ongeveer een 32% van het marktaandeel.

Aan de andere kant, ScalaHosting is in aanbevelingen en top ratings sinds de start, vanwege hun indrukwekkende service innovaties en productverbeteringsstrategieën.

ScalaHosting is een geweldige duw voor alle soorten bedrijven in deze industrie. Zo, een partnerschap tussen ScalaHosting en AWS was meer dan een verrassing voor deze digitale zakelijke wereld.

Waarom AWS gebruiken met Spanel
De reden voor het meest nuttige hosting management platform is dat de SPanel is veel slimmer en nuttig dan een normaal bedieningspaneel.

U kunt uw meerdere websites en domeinnamen beheren met behulp van de op maat gemaakte oplossingen van Scala. Een aantal andere goede redenen zijn als volgt:

Lichtgewicht En Snel Genoeg:
Scala ‘ s control panel ondersteunt LiteSpeed en OpenLiteSpeed dat is de snelste en meest geavanceerde webserver technologieën.

Een slim ontworpen en ontwikkelde control panel zet de minder mogelijke belasting op uw server. Zo, de server macht kan worden gebruikt om de snelheid van de website te verhogen.

Zeer Veilig:
SPanel ‘s AI-aangedreven SShield is de meest krachtige beveiligingsoplossing die meer dan 99,99% van de mogelijke beveiligingsrisico’ s detecteert voordat u contact opneemt met uw server.

Machine learning wordt gebruikt om het systeem te laten worden bijgewerkt door de nieuwste malware en spam-aanvallen. De beveiligingsfunctie is gratis voor alle gebruikers van SPanel met AWS.

Gebruiksvriendelijk WordPress Beheer:
SWordPress Manager is slim ontworpen voor miljoenen WordPress gebruikers. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste kenmerken,

Installatie met één klik
Plugin-updates
Core updates
Extra veiligheidsslot functie
Lees ook: Managed WordPress hosting vs shared hosting.

Vrije Migratie:
Het is een echt opvallende eigenschap van ScalaHosting, waar een team is altijd beschikbaar om te helpen AWS-gebruikers om hun websites te verplaatsen gratis met volledige ondersteuning.

Hoe een Website te hosten op AWS met SPanel
Door het analyseren van de inspanningen van ScalaHosting om de beste service te garanderen, kunnen we zeggen dat een AWS managed VPS is de best mogelijke optie voor nieuwe en bestaande klanten.

Stappen om een Website te hosten op AWS met SPanel.
Stap.1)
U kunt gewoon een bezoek SCalaHosting ‘ s homepage om een kijkje op de prijzen details hebben en selecteer een geschikte optie op basis van uw behoeften.

Spanje-prijs-plan

U kunt klikken op de groene knop “configureer uw Server” om te springen op de 1s stap van de orde.

Stap. 2)
De volgende stap is het selecteren van een geschikte facturering cyclus samen met de extra back-ups en monitoring diensten.

spanel-facturering-cyclus

U kunt klikken om door te gaan zodra u klaar bent met de factureringscyclus.

Stap. 3)
Je hebt 3 opties in deze stap waar u kunt selecteren,

Een domeinnaam transfer die u al hebt
Op zoek naar nieuw domein
U heeft geen domein nodig
kies-uw-domeinnaam

Stap. 4)
Hier kunt u meerdere betaalmogelijkheden hebben om te betalen via PayPal, bankpas/creditcard of bankoverschrijving.

 

Dat is het. Uw SPanel AWS account creation methods completeer hier en u ontvangt een bevestigingsmail in uw opgegeven mailbox.

Laatste Gedachten
AWS beheerd door VPS is een beste combinatie ooit voor groeiende bedrijven en nieuwe startups met ton van de voordelen.

U kunt uw website te worden gehost door een toonaangevende cloud service provider met de super ondersteunende management systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *