Enkele fantastische Smartwatches van OPPO

Superieure displays zijn niet alleen beperkt tot smartphones deze dagen. U vindt smartwatches die zijn gekleed om zichtbaar indruk te maken consumenten. In een digitale wereld zoals die waarin we leven, kunnen smartphones door consumenten gewenst zijn, maar smartwatches, vooral betaalbare zoals de OPPO smart watch, zijn extreem populair. Met scherpe displays van de AMOLED-variëteit en in kleuren die een splash maken, zijn de nieuwe slimme horloges van OPPO ontworpen om de meest cynische koper aan te trekken.

 

Afgezien van de premium specs, wat kopers het meest aanspreekt in smartwatches van OPPO is de 3D-stijl met een gebogen rug. Zoals zijn reputatie voor betaalbare smartphones gaat, het merk past dit met zijn goedkope assortiment van horloges, het aanbieden van geavanceerde functies en specificaties, naast het maken van uw pols kijken benijdenswaardige.

OPPO Smartwatches in India
OPPO is een dochteronderneming van het beroemde Chinese elektronicabedrijf BBK Electronics. Het lanceerde zijn assortiment smartphones in 2008 en sindsdien staan OPPO-telefoons bekend om hun innovaties in camerarrays. De OPPO Find X is een revolutionaire smartphone, met behulp van de eerste pop-upcamera in de premiumcategorie. OPPO ging in 2014 naar de Indiase markt en heeft sindsdien naam gemaakt met zijn smartphones. In 2020 lanceerde het zijn eerste Oppo smart-horloge.

 

Het horloge werd reikhalzend uitgekeken door een groot segment van consumenten dat geweldige specificaties en functies verwachtte (zoals OPPO-telefoons hebben) tegen betaalbare prijspunten. Het horloge werd gelanceerd met de Oppo Reno 4 Pro-smartphone en maakte golven toen het in augustus 2020 te koop ging. Veelbelovende geweldige prestaties en een krachtige levensduur van de batterij, OPPO smartwatches, zoals de genoemde, zijn erg in trek.

Lees Ook: Stijlvolle Luminor Horloges

OPPO Horloge 2 (42mm)
Dit is de meest veelzijdige OPPO smartwatch die je vandaag kunt kopen. Met een weergaveformaat dat niet te groot of te klein is, op 42mm, ziet het horloge er niet omvangrijk uit. Draait op Android v. 6. 0 en hoger, je krijgt prime performance. Het AMOLED-display biedt helderheid en heldere kleuren. Dit is een unisex horloge met een touchscreen en een siliconen bandje. Het horloge is waterbestendig tot een diepte van 50 meter en heeft fitness-en gezondheidsfuncties, zoals een aantal stappen en een hartslagmeter. Met een kompas, een kalender, wekker en speciale functies zoals snurken risicoanalyse en een slaapmonitor, is het horloge ideaal voor het beoordelen van vele functies van het dagelijks leven. Met 1GB RAM kunt u apps bedienen op het horloge, en de Qualcomm Snapdragon Wear 4100-chipset verzekert u van een naadloze prestaties. U krijgt dit model ook in een 46mm uitvoering.

OPPO horloge-ECG editie
Met een 46mm AMOLED-display is dit een groot aanraakscherm dat waterbestendig is tot een diepte van 50 meter. Het horloge is speciaal gebouwd om de gezondheid van uw hart te bewaken en is uitgerust met een drievoudige axiale acceleratiesensor, een gyroscoop, optische hartslag sensor en een ingebouwd ECG-systeem. U krijgt ook gezondheidsfuncties zoals stap-en calorietellingen, plus een camerafunctie.

Met een batterijduur van 40 uur verlengt de smartwatch ononderbroken gebruik. Met connectiviteitsfuncties zoals Bluetooth (versie 4.2), Wi-Fi, GPS, messaging-ondersteuning, oproepfunctie en app-ondersteuning van derden, bent u altijd in contact met de wereld door gewoon op uw pols te tikken. Bovendien, met 1GB RAM, kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende apps, en de Qualcomm Snapdragon Wear 2500+ Apollo 3 co-chipset zorgt ervoor dat uw horloge optimaal presteert.

OPPO-Band
Deze Oppo smartwatch is uniek slank en wordt geleverd met een AMOLED-touchscreen en is waterbestendig tot 50 meter diepte. Bovendien heeft het horloge Bluetooth versie 5.0-connectiviteit, zodat u altijd synchroon bent met uw slimme apparaten, terwijl de smartwatch ook wordt geleverd met sensoren om uw hartslag te bewaken. Je krijgt camera functies ook met dit model, evenals fitness functies met een stap en calorie tellen. Andere functies van het horloge die meer gemak uit te breiden zijn 12 sportmodi, een bloed-zuurstofmonitor en een slaapmonitor. Daarnaast bevat het horloge een meldingscentrum voor oproepen, apps en berichten.

OPPO horloge
Dit is uw typische OPPO-smartwatch en u krijgt dit in varianten van 41 mm en 46 mm wijzerplaatmaten. Elegant vervaardigd, wordt dit apparaat aangedreven door de Qualcomm Snapdragon Wear 3100 processor om u door al uw horloge taken moeiteloos. Het horloge wordt geleverd met een scherp AMOLED-display verpakt in een slanke aluminium behuizing en beschikt ook over een ingebouwd luidsprekersysteem. Met de functie voor snel opladen kunt u het apparaat in een mum van tijd inschakelen zodra het leeg is.

Bovendien, dit horloge heeft 1GB RAM, waarmee u bries door app – gerelateerde taken. Connectiviteit is ook dicht bij u met Wi-Fi, Bluetooth (Versie 4.1) en GPS-ondersteuning, samen met berichtondersteuning, oproepfuncties en functies. Naast een hartslagmeter en een calorieteller, is er ook een steptelling, vetverbranding, een zwemmonitor (waterbestendig tot een diepte van 50 meter), wake-up reminders en een begeleide breathing exercise navigator om uw dagelijkse gezondheidsgewoonten te bevorderen.

Slimme Ideeën In Een Smartwatch
De OPPO smartwatch kan een gamechanger zijn in je dagelijks leven en je kunt kiezen uit een breed scala aan modellen in de Bajaj Finserv EMI Store. Horloges van de beste merken op indrukwekkende kortingen zijn beschikbaar voor u, en om uw aankoop meer pocket-vriendelijke, Kunt u betalen in easy no-cost EMIs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *