5 stappen om uw Instagram-strategie te verbeteren

Met 2,8 miljard actieve social media gebruikers, het handhaven van een actieve social media aanwezigheid wordt steeds meer en meer cruciaal voor uw bedrijf te presenteren aan uw ideale publiek. Tegenwoordig willen steeds meer consumenten deelnemen aan sociale media en contact maken met hun favoriete merken; onderzoek toont aan dat een derde van de millennials liever communiceert met merken via sociale media. Merkbekendheid, meer Instagram volgers rijden verkeer naar uw website en het genereren van potentiële klanten voor uw verkoopkanalen. Hier zijn vijf eenvoudige tips om u te helpen een sociale strategie te ontwikkelen om een enorme invloed op te bouwen.

 

Het Opzetten Van Een Instagram Business Account
Voordat je Instagram Instagram begint te promoten, heb je een Instagram business-account of een Instagram creator-account nodig. Als je er al een hebt, ga dan verder met de onderstaande tips. Als u al een persoonlijk account hebt, kunt u naar stap 3 van deze instructies gaan. Als u niet bekend bent met Instagram of een nieuw account aan te maken, doe dan het volgende:

Stap 1: Download de Instagram app

 

Stap 2: Registreren
U opent de app en klikt op een nieuw account (op iOS) of registreert u met een e-mail of telefoonnummer (op Android).
Voer uw e-mail in en klik op Volgende.
Maak uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Vul uw profielgegevens in en klik op Volgende.

Stap 3: Ga naar uw profiel voor uw zakelijke account en klik op de drie stippen pictogram in de rechterbovenhoek.
Tik op Instellingen en tik vervolgens op Account.
Tik op Schakel over naar werkaccount.

#1. Het Vinden Van De Beste Tijd Om Te Posten
Bent u zich ervan bewust dat het posten op een onaanvaardbaar tijdstip uw interactie met Instagram zal beperken, of is het gewoon niet regelmatig genoeg? Het kan een snelle klap zijn. Instagram berekent dat het houdt van berichten die betrokkenheid op Instagram te krijgen in een korte periode, en je kunt meestal de inhoud te verplaatsen naar de top van de volger feed. Koop actieve Instagram volgers, krijg Instagram aandelen om maximale betrokkenheid te krijgen. Om dit te ondersteunen, investeer een beetje energie om te controleren en volg uw Instagram inzichten om te begrijpen wanneer de gemakkelijkste en perfecte publicatie kans is voor uw publiek.

#2. Probeer Geen Monoloog Te Zijn En Verhalen Te Vertellen
Je moet de zwerm aan te trekken door middel van afbeeldingen, video ‘ s, en tekst, niet alleen laat ze een bericht. Gebruik je ondertitels, kronieken, Instagram-verhalen en profiel om kleinere verhalen te bieden dan gewone verhalen en word je een alles-in-één verhalenverteller. Mensen vandaag de dag verlangen een gevoel van verbondenheid, en beschrijving is een manier van omgaan met structuur in deze ervaring. Een manier om beschrijvende fragmenten in te voegen in het Instagram frame is om door de klant gemaakte inhoud die resoneert met uw afbeelding te delen. Een andere manier is om je te concentreren op het vertellen van een verhaal met je afdrukken. Doe het goed. Het eentonige afdrukken zal de scrollende items verdoven en de tijd die ze besteden aan het kijken naar uw berichten verhogen.

#3. Praat Met Uw Gemeenschap
Hoe weet je welke content je community nog meer wil zien? Natuurlijk, kunt u statistieken zien-welke berichten zijn zeer betrokken, zoals de meeste, en ga zo maar door. Je moet dit doen! Echter, een eenvoudige manier om erachter te komen wat mensen willen is om hen direct te vragen. Stel vragen in ondertitels; organiseer enquêtes op Instagram verhalen; reageer op opmerkingen met meer vragen, zodat u dieper graven. Bijvoorbeeld, verhaal Poll kan een eenvoudige ja of nee optie om te bepalen of de Instagram-inhoud te kopen wordt begunstigd door uw publiek.

U kunt een enquête houden om erachter te komen of uw volgers meer geïnteresseerd zijn in reistips of inspirerende reisbestemmingen. Bovendien voelen ze zich ook betrokken en beluisterd, zodat ze meer kans hebben om deel te blijven nemen aan je content. Naast het weten welke inhoud relevant is voor uw publiek, een ander ding dat u kan helpen uw Instagram-account te laten groeien is om een gesprek te hebben met uw bestaande gemeenschap. Dus zelfs als je doel niet is om de betrokkenheid te vergroten of het aantal volgers te verhogen, onderschat dan niet het belang van één-op-één communicatie met het publiek. Wees jezelf. Geen formaliteit vereist! Heb gevoel voor humor en wees vriendelijk. Dat is het.

#4. Definieer Duidelijk Uw Doelen
Alle sociale platforms zijn tools. Maar tenzij je weet wat je moet maken, kun je deze tools niet effectief gebruiken.

Wil je dat?:

Maak een online imago voor uw bedrijf?

De populariteit van uw merk verhogen?

Nieuwe potentiële klanten verwerven?

Bouw je merk op als marktleider?

Producten rechtstreeks vanuit de app verkopen?

U kunt zelfs meerdere verschillende resultaten combineren. Maar tenzij je weet waar je wilt dat de Instagram-strategie om u mee te nemen, bent u onwaarschijnlijk om er te komen. We hebben een uitgebreide blogpost over het instellen van doelen om u te helpen beslissen wat het belangrijkst is voor uw bedrijf.

#5. Test Uw Resultaten
Bij de uitvoering van uw strategie, moet u uw inspanningen te testen. Het is om ervoor te zorgen dat het werk dat je doet strategisch is en resoneert met je publiek. Met social media management tools zoals Hootsuite of Buffer, kunt u toegang krijgen tot analysetools om inzicht te krijgen in de bewerkingen en inhoud die de meeste betrokkenheid genereren, evenals de inhoud die dat niet doet. Het is waardevolle informatie, omdat u zult bepalen waar u zich op moet concentreren en uw publiek meer inhoud moet geven die ze willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *