2 Crazy Hacks die lagere CPA ‘ s op uw Facebook-campagnes zal garanderen

acebook is uitgegroeid tot een platform van strategisch belang voor alle bedrijven en marketeers. Alle bedrijven gebruiken nu Facebook-advertenties om hun doelgroep te bereiken en hun boodschap over te brengen. De Facebook Ad Maker heeft functies die uw advertenties kunnen aanpassen om uw bestaande klanten te retarget en het vastleggen van de nieuwe doelgroep base.

 

Facebook-advertenties zijn niet alleen beperkt tot targeting en retargeting mensen. Er is veel meer aan de hand. Je moet het platform verkennen om te begrijpen wat het te bieden heeft. De Facebook Ad maker is niet beperkt tot statische advertenties. U kunt een Facebook video ad maker gebruiken om lucratieve video-advertenties te maken en het stimuleren van conversies.

Wat zijn de kosten Per impressie of CPA?
Het fundamentele concept achter Facebook ads is dat je betaalt voor wat mensen zien. Daarom, CTA verwijst naar het bedrag dat Facebook kosten voor een indruk van uw advertentie in een news feed. Met de veranderende tijden, veel adverteerders en marketeers zijn nu op weg naar Facebook voor al hun werk. Dit heeft geleid tot een drastische verandering in de kosten per impressie in rekening gebracht door Facebook. Als je een dollar betaalde voor één indruk acht jaar, vandaag is het 100 dollar geworden voor hetzelfde.

 

Daarom zal het doen van dingen op de gebruikelijke manier u geen significante resultaten opleveren. Ook, het zal branden een gat in uw zak, en het uitvoeren van advertenties zou niet haalbaar blijven.

Inzicht In Facebook Ad Hacks
Verschillende hacks kunnen je campagne verbeteren. U moet een uitstekende beheersing van deze hacks hebben, zodat u het maximale voordeel uit hen kunt plukken. Echter, hacks komen met moeite. Zo, als u wilt dat uw Facebook-advertenties verbeterde resultaten opleveren, je nodig hebt om in enorme inspanningen in het begrijpen en vervolgens deze hacks toe te passen.

Hacks kunnen verschillende gunstige resultaten opleveren. U kunt zelfs uw click-through tarieven te verhogen door zich te richten op ongerelateerde belangen met behulp van deze hacks. Hacks kunnen ook helpen bij het rijden verkeer naar sites die verkeer te krijgen met een optimale blootstelling. Sommige hacks kunnen u ook helpen krankzinnige betrokkenheid te krijgen, zelfs wanneer u zich niet richt op de juiste doelgroep. Het is essentieel om te begrijpen wat u zoekt in uw advertentiecampagne. Het opzetten van uw doelstellingen is een voorwaarde voor het opzetten van een campagne en het toepassen van hacks op de campagne.

Wat Voor Soort Kosten Per Aankoop Is Ideaal?
Een bedrijf of bedrijfstak stelt geen CPA-benchmarks in. Echter, kunt u een eerlijk idee van een ideale CPA voor uw Industrie en bedrijf te krijgen. De CPA is ook afhankelijk van het type campagne dat u loopt voor uw bedrijf.

Volgens een enquête, ongeveer 50% van de mensen die hebben deelgenomen aan de enquête, de Facebook CPA is $25. Industrieën zoals verzekeringen, financiën, enz., hebben een hogere CPA als het gaat om Facebook advertenties.

Berekening CPA
Het berekenen van CPA is een eenvoudig proces. Om CPA te berekenen, hoeft u alleen de volgende formule toe te passen=

Totale Marketing Budget toegewezen voor de campagne / nieuwe klanten verworven tijdens die campagne.

Bijvoorbeeld, als de Facebook besteden aan de campagne is ongeveer $ 1000, en als je verworven 25 nieuwe klanten, de CPA zou zijn $ 40 voor de hele campagne.

Ook kosten per acquisitie en kosten per lead is niet hetzelfde. Bij de kosten per acquisitie ligt de focus op de nieuwe betalende klanten. Echter, in het geval van kosten per lead, Het zal u naar een potentiële klant en niet noodzakelijkerwijs een betalende klant.

Hacks Om Lagere CPAs Op Facebook
Sommige verschillende hacks en tips kunnen helpen bij het verlagen van de kosten per overname van een

1. Boost CTR Via ongerelateerde belangen
De beste manier om de CPA te verlagen is door de CTR te verhogen. Dit kan worden gedaan door het verbreden van uw publiek base. U kunt dit doen door zich te richten op ongerelateerde belangen. De userbase gekoppeld aan deze tags kan ook uw advertentie nu te zien. Er is een grote kans dat ze zou kunnen klikken op uw advertentie als het is boeiend genoeg.

Deze methode van targeting ongerelateerde belangen staat bekend als de omgekeerde Unicorn Facebook advertentie Targeting methode. Je kunt mensen richten op basis van hun geslacht, de stad waar ze wonen, gedrag, interesses, enz. U kunt uw doelgroep een beetje te verbreden om uw CPA te verlagen.

U kunt uw advertenties creatief te maken door zich te richten op niet-gerelateerde belangen. Bijvoorbeeld, je bent een e-mail marketing bureau, en je bent van plan op Targeting Game of thrones’ volgelingen. U kunt gemakkelijk curate de inhoud op basis van hun smaak en ook het vastleggen van een nieuw publiek base. In een notendop, de omgekeerde Unicorn advertentie Targeting maakt gebruik van belachelijke targeting te maken saaie advertenties plezierig en bezuinigen enorme publiek.

2. Het Verzenden Van Verkeer Naar Websites Die Het Verkeer Belonen En Helpt Bij Het Verbeteren Van De Blootstelling
Deze hack is bekend om te werken in de meeste gevallen. U kunt deze hack ook een verkeersbom noemen. Als je op een content platform, kunt u een miljoen views op uw creatie te krijgen. Hier, je moet het verkeer te kopen en geen zorgen te maken over de bron van waar het komt. Dit zal uw indrukken te verhogen en zal de CPA voor de post te verminderen. U kunt ook de goedkoopste klikken kopen die beschikbaar zijn terwijl u een advertentie richt. Met behulp van deze methode, echte verkeer komt naar deze sites en verhoogt de populariteit van de inhoud.

Conclusie
Verschillende andere hacks kunnen u helpen bij het verminderen van uw CPA. U kunt zelfs proberen Gepolariseerde doelgroepen te targeten om de betrokkenheid op uw post of advertentie te versnellen. Dit zal gebeuren omdat mensen tegengestelde meningen zullen hebben en zich met elkaar zullen bezighouden op die post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *